Stube & Bodega winterbar – Antwerpen

Stube : “Lederhosen in Antwerpen”

Pop-up restaurants en bars zijn een wereldwijde trend en ook in onze koekenstad booming.  In de zomer worden de scheldekaaien al ingepalmd door verschillende pop-up bars maar nu heeft ook onze grauwe winterperiode een lichtpunt aan de Schelde gevonden.

Reden te meer om met de Be-Gusto vrienden nog eens gezellig te koude te trotseren en de gezellige sfeer van Stube op te snuiven. Bodega is de winter-variant van Bocadero en hier werd een gezellig Stube concept ontworpen door groep Taste. De buitenbar heeft een prachtig zicht op de schelde en in de binnenbar is Glühwein gezelligheid troef.

Gastheer Kasper Stuart

Interieur en decoratie werd verzorgd door “Not before ten” en scoort weer in creatieve gezelligheid. Buiten vinden we een interieur van skilatten en vuurkorven terwijl binnen het opgezet wild voor een bergsfeer zorgt. Een decoratieve muur van houtblokken, houten stoelen en veel kaarsen zorgen verder voor de gezelligheid. Hier ben je onmiddellijk thuis.

Stube interieur

Stube bergsfeer

De keuken serveert winterse kost zoals Choucroute, varkenswangetjes, stoemp met worst, stoofvlees en natuurlijk ook fondue en raclette. De prijzen zijn zeer democratisch en de gerechten worden in stijlvolle Staub potten geserveerd.

Stube-Staub gerechten

Iedereen is het eens, met buitentemperaturen van -7 is dit de place to be. Stube is nog open tot 19 Februari en wij hopen alvast op een conceptuele zomervariant!

Stube – Bodega winterbar 
Waagnatie Hangar 29, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
TEl: +32 492.72.47.96
www.bodega-antwerpen.be
Maandag, Dinsdag, Woensdag gesloten; enkel diner
 
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

  • Contact: frank@be-gusto.com
    Copyright © be-gusto.com / Frank Cops
    All Rights Reserved
    You may cite posts from this blog ('fair use') as long as you link to the source post and credit 'Be-Gusto'. UA-30762582-1
%d bloggers like this: