Weekend Knack Blog Awards – Food Blog

Nomineer jou favoriete blog en food blog van België!

Op Maandag 8 Mei werden de resultaten bekend gemaakt van de “Blog Awards”. Bloggen is tegenwoordig populair en de food spirit trend maakt dat er vandaag zeer mooie blogs bestaan over foodie talk en recepturen.

Vanwege Be-Gusto een dikke proficiat voor de top 3 Food Blogs, keep on the tasty talks!

1. www.alledagenhonger.be

2. www.princessmisia.com

3. www.coolinary.be

http://weekend.knack.be/lifestyle/game-4000073322438.htm

Twee weken geleden lanceerde Weekend Knack de “Weekend Blog Awards”, mooi initiatief en altijd leuk dat bloggen in de verf gezet wordt.

Als kersverse blog “Be-Gusto” vonden we het iets te vroeg om hier rond een campagne te starten want er is nog zoveel werk aan de site die we begin dit jaar lanceerden. Ondertussen ontvingen we echter redelijk veel reacties over dit onderwerp dat we toch een klein artikel schrijven.

Welke blogger hanteert voor jou de favoriete bakwijze, wie zijn menu keuze is altijd tot in de perfectie? Op de BE-Gusto pagina kan je alvast mijn favorieten     vinden via blog links. Smaakt de cuisson van www.be-gusto.com dan mag je natuurlijk ook ons project nomineren.

Link voor nominatie: http://weekend.knack.be/lifestyle/game-4000073322438.htm

Good Luck!

BE-GUSTO

Weekend Knack:

Journalisten en bloggers, ze worden nogal vaak over dezelfde kam geschoren. De hoofdmoot van onze taak is immers hetzelfde: schrijven over de zaken die ons interesseren in de hoop anderen hierover te informeren. Bij Knack Weekend blijven we graag op de hoogte van al dat schrijvend concurrerend geweld, maar door het overgrote aanbod valt het kaf moeilijk van het koren te onderscheiden. Iedereen kan vandaag de dag immers een webstek in elkaar flansen. Daarom doen we een beroep op onze lezers, jullie dus, in de hoop de Beste Belgische Blogs te ontdekken.

Ken je iemand die bijzonder vlot te keyboard is, die er een interessante mening over mode, beauty, design, interieur, games of koken op nahoudt en dat virtueel deelt met de wereld? Aarzel dan niet om diens blog (of die van jezelf natuurlijk!) hieronder te nomineren voor 16 april 2012, hij of zij zou je wel eens heel dankbaar kunnen zijn.

Uit alle genomineerden selecteert de jury, bestaande uit de redactie van Knack Weekend, LeVif Weekend en Enchanté, de finalisten in iedere categorie. Vanaf 20 april 2012 maken we de finalisten bekend en kan je op je favoriet stemmen! Dan kom je ook alles te weten over de uitreiking van de blog awards. Wil je op de hoogte blijven van deze spannende zoektocht? Volg ons via Facebook en Twitter.

Spread the word,

Thanks

Be-Gusto
Frank@be-gusto.com
www.be-gusto.com
 
 
                                                                                  
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

  • Contact: frank@be-gusto.com
    Copyright © be-gusto.com / Frank Cops
    All Rights Reserved
    You may cite posts from this blog ('fair use') as long as you link to the source post and credit 'Be-Gusto'. UA-30762582-1
%d bloggers like this: