M with a view – Gent

Restaurant –M- with a view: “ Het nieuwe pop-up restaurant in Gent

-M- with a view, met de groeten van 007

Speciale dakrestaurants met een ver uitzicht. Gent kende al het succesverhaal van pop-up restaurant  ‘Gaston’ en krijgt er met restaurant ‘-M- with a view zo’n tweede zaak bij. Dit nieuwe concept bereik je door middel van een werklift. Deze lift brengt de gasten dertig meter hoog tot op het dak van de voormalige fabriek de Nieuwe Molens van Gent. In een nieuw mini penthouse ingericht in James Bond stijl kan men er donderdagavond en vrijdagvond van een vier gangen menu culinair genieten.

Het concept ‘-M- with a view ‘ maakt deel uit en is het startschot van een groots renovatieproject dat de oude industriezone Tondelier aan de noordkant van Gent moet laten vervellen tot een nieuw, bruisend stadsdeel. Als voorsmaakje ontvangt ‘M- with a view’ gedurende de volgende drie jaar lekkerbekken op het dak van de oude fabriek De Nieuwe Molens. Voor dit project wordt beroep gedaan op Eric De Wagenaere die onder meer Coeur d’Artichaut en ook hoger vernoemd pop-up restaurant Gaston op de Galvestonfabriek in Gent uitbaat. Voor interieur, kleding en sfeer vond designer Kurt Herygers van ‘Not Before Ten’ inspiratie bij de James Bond films uit de jaren 70 en 80. M- verwijst naar de opdrachtgever van 007, de keuken is Frans, de champagne is uiteraard Bollinger en ook het telefoonnummer eindigt op 007. Een vier gangen menu incl wijnen kost 70€ en wordt enkel op donderdagavond en vrijdagvond geserveerd. Op andere dagen kan de zaak voor privéfeesten gehuurd worden.

-M- with a view
Gasmeterlaan 110, 9000 Gent
TEl: +32 490 475 007
www.m-gent.be
Enkel Donderdag en vrijdag avond!
Ook te huur als locatie voor privé feesten
Reserveren via de website

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

  • Contact: frank@be-gusto.com
    Copyright © be-gusto.com / Frank Cops
    All Rights Reserved
    You may cite posts from this blog ('fair use') as long as you link to the source post and credit 'Be-Gusto'. UA-30762582-1
%d bloggers like this: