Antwerpen Proeft 2013

AAA-Logo-Skew-2012Al Zes Michelinsterren voor ‘Antwerpen Proeft’!

Antwerpen Proeft slaat dit jaar zijn tenten op aan de evenementenlocatie Waagnatie op het Eilandje, dé Antwerpse binnenstadswijk in opkomst. Ook de datum voor de zevende editie, van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei, is nieuw. Op verzoek van vele restaurateurs verschuift het foodie event van ‘t Stad zo van de zomer naar mei.

De organisatie weet alvast te verrassen met nu reeds de bekendmaking van een aantal top artiesten! Restaurants ‘t Zilte, De Schone van Boskoop, De Tuinkamer, Mijn Keuken en Kommilfoo spreken alvast tot de verbeelding. Met de namen Viki Geunes (**), Wouter Keersmaekers (*), Ken Verschueren (*), Pieter Bosters (*) en Olivier de Vinck (*) heeft het culinair outdoorfestival Antwerpen Proeft opgeteld zijn eerste zes Michelinsterren beet.

Het festivalterrein aan de Waagnatie is bekend van zijn imposante historische havenkranen, stadsstrand Bocadero, de magistrale events van theatergezelschap Royal de Luxe, FIS Snowboard World Cup en Jumping Antwerpen. Het biedt een onbetaalbaar uitzicht op de Schelde en ligt in de schaduw van internationale toeristische magneet MAS, Museum aan de Stroom.

Antwerpen Proeft is uitgegroeid tot een nationaal evenement waarbij sterrenrestaurants, topbistro’s en bekende chef-koks uit Antwerpen en daarbuiten de hoofdrol spelen. Afspraak met culinair Antwerpen vanaf 9 mei op het Eilandje.

Meer informatie: www.antwerpenproeft.be

Be-Gusto

 AAA-Logo-Skew-2012

Comments
One Response to “Antwerpen Proeft 2013”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] In Mei kan je ook genieten van de kookpunten van Chef Helsen tijdens Antwerpen Proeft. […]Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

  • Contact: frank@be-gusto.com
    Copyright © be-gusto.com / Frank Cops
    All Rights Reserved
    You may cite posts from this blog ('fair use') as long as you link to the source post and credit 'Be-Gusto'. UA-30762582-1
%d bloggers like this: